سخنان  جودیت ای . مک هیل  معاون  دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه آمریکا

در برابر کمیته روابط خارجی مجلس سنای ایالات متحده

 

دیپلماسی عمومی چیست  وسیاستهای جدید دولت آمریکا در این زمینه جه میباشد متن زیر را مطالعه فرمایید:

دیپلماسی عمومی یک فرایند حکومتی ارتباطی با همگان­های خارجی است که می‌کوشد درکی در جهت ایده‌ها و ایده‌آل­های ملت‌شان، مؤسسات و فرهنگشان ایجاد کند.  آن را به مثابه اهداف ملی و سیاست­های رایج خود بدانند.. دیپلماسی عمومی نوعاً از طریق مقدار زیادی از فعالیت­هایی نظیر برنامه‌های رسانه‌ای، برنامه‌های فرهنگی و تبادل برنامه‌های آموزشی تحقق پیدا می‌کند. طبق نظر چانگ و وانگ دیپلماسی عمومی شکلی از روابط عمومی بین‌الملل است.مؤلفان نشان می‌دهند که دیپلماسی عمومی و روابط عمومی درصدد هستند تا به همگان­های هدف با هدف حفظ و مدیریت انگاره‌ها و تسهیم یک طرح بزرگ استراتژیک و عوام­های برنامه‌ریزی شده دست یابند.برای سیگنایتزر و کومبز  این دو حوزه ارتباطی به لحاظ اهداف، فرایندها مفاهیم و ابزارهای­شان با هم همپوشانی دارند. دیپلماسی عمومی شامل ارتباط یک حکومت با مردم سایر ملتها با هدف تأثیرگذاری انگاره ملت فرستنده است. تا جایی که دیپلماسی عمومی در تلاش است تا ادراک و افکار افراد دولت هدف را در جهت  انگاره منبع (ملت) تحت تأثیر قرار دهد و به شکلی از روابط عمومی درآمده است.کونسزیک خاطر نشان کرد که دیپلماسی عمومی حقیقتاً روابط عمومی است که بوسیله یک دولت - ملت، یک مخاطب خارجی را نشانه می‌رود و ترکیبی از تعداد زیادی استراتژی‌های روابط عمومی و تاکتیک‌هایی است که فقط در یک عرضه متفاوت از آنچه در روابط بین الملل سنتی مورد توجه بود، اجرا می‌شود. در حقیقت، یک بررسی تاریخی روابط عمومی ثابت می‌کند که ریشه‌های تاریخی حوزه روابط عمومی به دیپلماسی عمومی برمی‌گردد نظیر ابتکار عمل‌های دیپلماسی عمومی آلمانی و بریتانیایی، دیپلماسی عمومی بوسیله کمیته‌ای مربوط به اطلاعات عمومی که توسط جرج کریل هدایت می‌شد، اجرا می‌شد.کار کارل بایر و همکارانش ارتباط با حکومت­های خارجی و نقش ایوی لی بعنوان یک مشاور برای چند حکومت خارجی شامل اتحاد شوروی و آلمان نازی بودوانگ و چانگ خاطر نشان کردند که اهداف دوگانه دیپلماسی عمومی تلاش هایی برای ایجاد حمایت از سیاست­های خارجی و ایجاد تفاهم بهتر فرهنگی است. دولت - ملتهای مدرن نظیر ایالات متحده خودشان را بیشتر و بیشتر در فضایی از روابط عمومی می‌بینند که مبادرت به ایجاد تأثیر در افکار همگان­های خارجی می‌کنند.

به­ طور خلاصه دیپلماسی عمومی، آنگونه که در اینجا تعریف شده، تلاش یک دولت - ملت برای ساختن انگاره‌ای برای همگان­های دولتی دیگر است. برای اینکه هدف دیپلماسی عمومی دست یافتن به ارتباطات میان دولت - ملتهاست. بحث دیپلماسی عمومی در پس زمینه تئوری کنش ارتباطی‌ هابرماس  گنجانده شد که الگوی ارتباطات اخلاقی بین هم قطارها [دو طرف ارتباطی] ایجاد می‌کند.


در فضای پس از 11 سپتامبر، یکی از کلیدی‌ترین استراتژی‌هایی که توسط حکومت بوش اتخاذ شد، تأسیس اداره ارتباطات جهانی با هدف تسخیر قلب‌ها و اذهان مردم خاورمیانه بود.اداره ارتباطات جهانی وظیفه مهم هماهنگی و تنظیم تلاش های روابط عمومی جهانی دولت ایالات متحده را از طریق مجموعه متنوعی از برنامه‌هایی نظیر تبلیغات، وب سایت‌ها، برنامه‌های رادیویی و مطالب خبری بر عهده دارد.تلاش های دیپلماسی عمومی ایالات متحده با محوریت خاورمیانه توسط مدیر پیشین تبلیغات تشدید و تقویت شد؛ شارلوت بیرز مدیر پیشین اجرایی تبلیغات قبلاً وظیفه رهبری دپارتمان ایالتی را برعهده داشت.

افزایش اخیر تلاش­های دیپلماسی عمومی ایالات متحده در منطقه خاورمیانه در تداوم افزایش توجهی بود که متخصصان روابط عمومی به آن داشتنداین حرکت سیل آسا در دیپلماسی عمومی با هدف تغییر افکار عمومی در هر جایی از دنیا، یک فرصت عالی برای بازبینی رویدادها و شناسایی آن با یک دید مطالعه انتقادی ایجاد می‌کند.واقعیت این است که ایلات متحده در جلب افکار عمومی جهان با شکست مواجه شد لذا دیپلماسی عمومی وقدرت نرم آمریکا نمره قبولی را نگرفت اوباما قصد دارد با تشکیل تیم قوی در وزارت امور خارجه آمریکا ودیگر نهادها به دیپلماسی عمومی توجه ویژه نماید وقدرت نرم آمریکا را احیا نماید قدرتی که بعد از حادثه 11 سپتامبر ولشگر کشی های جرج بوش آسیب جدی دیده بود در اینجا به سخنان معاون جدید دیپلماسی عمومی وزارت امور خارج آمریکا توجه فرمایید سخنان مک هیل از سایت وزارت امور خارجه آمریکا نقل میشود:

 به عنوان دختر یکی از کارمندان وزارت امور خارجه ایالات متحده، این نکته را آموختم که هیچ دعوتی مهم تر از انجام خدمت برای عموم نیست. وقتی که پدرم در دوره تبعیض نژادی آفریقای جنوبی، مقیم آن کشور بود، خانه ما زیر نظارت پلیس قرار داشت، دوستان بازداشت می شدند و مورد بی حرمتی قرار می گرفتند، و من معنای زندگی در جامعه ای که فاقد آزادی است را درک کردم. آن تجربه، اهمیت انجام مسئولیت های ما را به عنوان شهروندان خدمت عمومی و ایستادگی در برابر چیزی که ما درست می دانیم در من القاء کرد.

در تمام مدت عمرم سعی کرده ام که با این ارزش ها زندگی کنم. در مدت دو دهه که به عنوان مدیر موسسه دیسکاوری کمونیکشنز 1 خدمت کردم، ما، از این که پل های ارتباطی دانش و اطلاعات را که ملل تمام دنیا را به هم پیوند داده و آنها را، در مسائل مربوط به منافع و نگرانی های مشترک با هم متحد کرده است بنا کردیم به خود می بالیم . ما کانال دستاورد همکاری های مشترک در زمینه اموزش بین المللی را، برای تأمین برنامه های آموزشی رایگان ویدیویی برای بیش از نیم میلیون دانشجوی آفریقایی، آمریکای لاتین و اروپای شرقی ایجاد کردیم. برای تحقق و انجام کارم با سازمان هایی نظیر جامعه  آفریقایی، موسسه ملی دموکراتیک و صداهای حیاتی، ما به افراد در سراسر دنیا برای تقویت استعداد آنها به منظور پیشرفت شرایط در تمام بخش های جامعه خود کمک کردیم. و در سال های اخیر، من برای تأمین و برقراری صندوق سرمایه گذاری جهت کمک به رشد کسب و کارهای کوچک در آفریقا و توسعه امکانات اقتصادی در سراسر آفریقا اقدام کردم.

بنا براین، افتخاری است برای من که از طرف پرزیدنت اوباما و وزیر امورخارجه، کلینتون، برای پیوستن به آنها به منظور رهبری ملت ما برای تجدید همکاری با مردم دنیا دعوت شده ام.

من قویا بر این باورم که دیپلماسی عمومی مکمل سیاست خارجی و امنیت ملی ما است.

انقلاب اخیر در ارتباطات و اطلاعات، نگرش ها، رفتارها و آرزوهای مردم را در همه جا، تغییر داده است – و آن تغییرات مسائل دنیا را به طور بی سابقه شکل داده است.

من بر این باورم که برای تأمین منافع راهبردی در دنیای امروز، ایالات متحده باید فراسوی دیپلماسی سنتی دولت با دولت حرکت کرده، و در جستجوی راه های ارتباطی ابتکاری برای ارتباط و همکاری مستقیم با مردم خارج باشد.

چالش هایی که ما امروز با آن مواجه هستیم، رویکردهای چند بعدی را دردیپلماسی عمومی ایجاب می کند. ما باید بیشتر گوش فرادهیم و کمتر صحبت کنیم. ما باید بیاموزیم که مردم کشورها و فرهنگ های دیگر چگونه به حرف های ما گوش می دهند. ما نیاز داریم که منافع و آرزوهای آن ها را درک کنیم و از رهبری خود برای تأمین اطلاعات و خدماتی که برای آنها واجد ارزش است استفاده کنیم. اگر ما این کارها را درست انجام دهیم، می توانیم روابطی ایجاد کنیم که بخشی از زندگی روزانه آنها شود. آنها باید روابط خود را با ما، ایالات متحده آمریکا، با دولت ما، و بزرگترین سرمایه همه ما – مردم آمریکا – به عنوان عامل اصلی برای توانایی خود به منظور نیل به پیشرفت و رفاه و تحقق آرمان های خود برای آینده روشن تر ببینند.

به عنوان سازمان رهبری برای دیپلماسی عمومی، کوشش وزارت امورخارجه باید تسریع پیوندهایی باشد که به توسعه این روابط کمک می کند.

روشن است که ما باید شجاعانه و قاطعانه برای توسعه رویکرد دیپلماسی روشن، هماهنگ و جامع اقدام کنیم – و باید آن را اکنون انجام دهیم.

اگر نامزدی من مورد تأیید قرارگیرد، مسئولیت این چالش را با رعایت ضوابط اساسی زیر به عهده خواهم گرفت:

اول: دیپلماسی عمومی رکن اساسی سیاست خارجی است و باید در فرایند دیپلماسی در هر سطح، از تنظیم برنامه تا اجراء و تحقق آن منظور گردد. همان طور که ادوارد آر . مورو جمله معروفی گفت، دپلماسی عمومی نیاز دارد در آغاز پرواز باشد، نه فقط برای پاک کردن خرابی های بعد از سقوط هواپیما . تصمیم های ما، باید با پژوهش های دقیق، پیشاپیش به اطلاع برسد، و ما باید کوشش کنیم که بافت و شرایط آن تصمیم ها را به هنگامی که عرضه می شود تهیه کنیم نه بعد از جریان امر.

دوم : دیپلماسی عمومی ما باید از طریق راهبردی اداره شود – نه فقط برنامه های بدون ارتباط و جداگانه باشد. یک درس مهم که در این سال ها آموختیم این است که ما باید بهتر فکر کنیم و برنامه ریزی راهبردی را، با ماموریتی شفاف و دیدی منضبط به هدف های بلند مدت جهانی به همراه ارزیابی دقیق برنامه ها، کارمندان و مصارف داشته باشیم. این مسئله به ما اجازه می دهد که برنامه های پویا، جدی و یکپارچه تدوین کنیم تا منافع سیاسی ما و مردم جهان را بیشتر در نظر گیرد.

سوم: برای کسب نتایج نیاز به منابع داریم . اگر نامزدی من تأیید شود، من مشتاقم که با شما برای دریافت منابع مورد نیاز دیپلماسی عمومی و پشیبانی لازم در این مورد همکاری کنم، و از آن منابع با کارایی و به طور ثمربخش استفاده کنیم.

چهارم: برای رسیدن به پاداش باید با خطر مواجه شد. اگر می خواهیم برناه راهبردی جدید را توسعه دهیم، باید وضع موجود را به چالش بطلبیم و باید فرهنگی را به وجود آوریم که ابتکار را بارور کرده و خطر را تحمل کند.

پنجم: فن آوری جدید، باید به طور موثر و مبتکرانه مورد استفاده قرار گیرد، می تواند تحول آفرین باشد، وسایل ارتباطی پیشرفته می تواند امکانات بی سابقه برای همکاری و ارتباط مستقیم با مردم تهیه کند، آنها را به یک دیگر پیوند دهد و به طور چشمگیری بسیاری از تلاش های سنتی دیپلماسی عمومی را افزایش دهد. آنها برای ما امکاناتی فراهم می کنند که از یک نمونه کهنه قدیمی که دولت ما به عنوان یکی از بسیار از آن سخن می گوید به یک نوع جدید که تعامل و همکاری دسته جمعی را در سراسر خط ها که در غیر این صورت ممکن است ما را از مردم دنیا جدا کند به پیش برد. ما باید چهارچوب نهادی را ایجاد کنیم که بتواند از رسانه جدید با تفاهمی که این ابزارها باید به دقت با شرایط ویژه تطبیق یابد بهره گیرد و همیشه در خدمت برنامه راهبردی بزرگتر استفاده شود.

در پایان: دیپلماسی عمومی چیزی نیست که دولت به تنهایی بتواند یا باید از عهده آن برآید. ما، باید از روحیه خوش بینی و تنوع مردم آمریکا، از جمله بسیاری از افراد جامعه های خارجی که در این کشور زندگی می کنند، و بستگی و مناسبات عمیق و شبکه هایی گسترده در دنیا دارند بهره گیریم. ما با چالش های بزرگ و منابع محدود روبه رو هستیم. ما باید از شرکت و همکاری منابع عمومی و خصوصی که می تواند نیروی چشمگیری برای افزایش چند برابر تلاش های ما باشد، بهره گیریم.

من بر این باورم که این ضابطه ها، بنیادی برای یک چهارچوب جدید دیپلماسی عمومی در قرن بیست و یکم است. ولی اجازه دهید که رک و راست باشم، این تکلیف آسانی نخواهد بود. بدون چشم انداز بلند مدت راهبردی عملی یا برنامه برای دیپلماسی عمومی، کارایی تلاش های ما، چنانچه پیشتر دیده ایم، به طور چشمگیری محدود خواهد بود. و ساختار سازمانی دیپلملسی عمومی جاری میراث ادغام سال 1999 سازمان اطلاعاتی ایالات متحده با وزارت امورخارجه راه مناسب نیست. ما باید نقش ها و مسئولیت ها و ادغام کامل دیپلماسی عمومی را در فرهنگ وزارت امورخارجه روشن کنیم. علاوه بر آن دیپلماسی عمومی از عدم هماهنگی کافی بین سازمان ها و منابع مالی نابرابر در تمام سازمان ها رنج می برد. گیتس و کلینتون وزیرهای دفاع و امور خارجه، هر دو در بار? لزوم حل و فصل این شرایط صحبت کرده اند

اگر تمام سرمایه های دولت و تمام رشته های شریک های خارجی – ازجمله بیشتر از مردم آمریکا - وسایل ارتباطی بالقوه

 فن آوری را مهار کنند و از رهبری رئیس جمهوری و وزیر امور خارجه بهره برداری کنند، من بر این باورم که ما می توانیم به طور چشمگیری دیپلماسی عمومی را توسعه دهیم.

اجازه دهید اضافه کنم وقتی اعضای این هیئت کارهای بزرگ انجام می دهند، ازجمله در سفرهای خود در زمینه دیپلماسی عمومی اقدام می کنند– با خبرگزاران خارجی مصاحبه کرده، مستقیماً در محافل خارجی صحبت می کنند و در برنامه های تنظیم شده توسط سفارتخانه های ما شرکت می کنند– ما ازشرکت کنندگان بیشتر در سراسر دستگاه دولت استقبال می کنیم. اگر مورد تأیید قرار گیرم، در انتظار همکاری با شما برای تشویق هر عضو کنگره و عضو ارشد رسمی دولت برای بررسی دیپلماسی عمومی به عنوان جزیی از کار خود خواهم بود.

من بر این باورم که در این لحظه، موقعیت نادری است که همکاری ملت ما را با مردم دنیا تجدید کنیم و شهرت خود را به عنوان یک نیروی جهانی برای انجام کار نیک دوباره تجدید کنیم.

آقای رییس از شما و اعضای این هیئت برای توجهی که به این مسئله اساسی مبذول داشته و به من امروز امکان گفتگو را با شما دادید سپاسگزاری می کنم. خوشحالم که به پرسش های شما پاسخ دهم.

1- Discovery Communications

 



نظر

لینک ثابت - نوشته شده توسط Abolfazl sedghi در جمعه 88 خرداد 1 ساعت ساعت 5:39 عصر